» کامپیوتر و اینترنت » اخبار تکنولوژی » پشتیبانی فایرفاکس از ویندوز ۷ متوقف می‌شود
اخبار تکنولوژی

پشتیبانی فایرفاکس از ویندوز ۷ متوقف می‌شود

۱۴۰۵/۰۱/۳۱ 00

فایرفاکس پشتیبانی از مرورگرش در نسخه‌های قدیمی ویندوز را متوقف خواهد کرد.

به گزارش زومیت، پشتیبانی فایرفاکس از ویندوز 7 به‌طرز غیرمنتظره‌ای فراتر از انتظار ادامه یافت؛ آن‌هم درحالی‌که مایکروسافت پشتیبانی رسمی از سیستم‌عامل محبوبش را متوقف کرده بود. موزیلا سال 2024 از برنامه‌ی خود برای تداوم پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی ویندوز (شامل 7، 8 و 8٫1) و نسخه‌های قدیمی مک‌او‌اس تا ماه مارس (اسفند و فروردین) خبر داد تا انتشار آپدیت‌های امنیتی مهم از طریق کانال ESR تضمین شود.

 

خالق فایرفاکس با اشاره به اینکه «تمدیدِ مهلت به کاربران فرصت بیشتری برای مهاجرت می‌دهد و هم‌زمان دسترسی به محافظت‌های امنیتی حیاتی را حفظ می‌کند»، سیاست خود را توجیه کرده بود. بااین‌حال، شرکت مذکور اکنون سند پشتیبانی رسمی‌اش را به‌روزرسانی کرده است که نشان می‌دهد پرونده‌ی فایرفاکس در ویندوز 7 تا دو هفته‌ی دیگر برای همیشه بسته خواهد شد.

 

توسعه‌دهندگان مرورگر ابتدا قرار بود پشتیبانی از فایرفاکس 115 (نسخه‌ی ESR) را تا سپتامبر 2024 (شهریور و مهر 1403) ادامه دهند. ضرب‌الاجل یادشده بعداً تا سال 2025 و در نهایت تا مارس 2026 (اسفند 1404 و فروردین 1405) تمدید شد.

 

بدین‌ترتیب، بنیاد موزیلا دیگر به ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های امنیتی برای ویندوز 7، ویندوز 8 و 8٫1 از طریق کانال ESR ادامه نخواهد داد.

 

در شرایط کنونی، منطقی‌ترین راهکار ارتقا به نسخه‌های رسمی و تحت‌پشتیبانیِ ویندوز (نسخه‌ی 10 یا جدیدتر) محسوب می‌شود. این اقدام امکان استفاده‌ی مداوم از مرورگرهای جریان اصلی نظیر گوگل کروم، مایکروسافت اج و فایرفاکس را فراهم می‌کند.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×