» اخبار » اخبار سیاست خارجی » ترامپ در واکنش به مذاکره با ایران: انتظار دارم که بمباران کنم!| پاکستان: تمدید آتش‌بس مورد توجه قرار گیرد
اخبار سیاست خارجی

ترامپ در واکنش به مذاکره با ایران: انتظار دارم که بمباران کنم!| پاکستان: تمدید آتش‌بس مورد توجه قرار گیرد

۱۴۰۵/۰۲/۰۱ 00

مجری CNBC به ترامپ: شما می‌گویید که حداقل باید امروز و فردا چشم‌انداز یک قرارداد امضا شده وجود داشته باشد، وگرنه بمباران ایران را از سر خواهید گرفت؟ ترامپ: خوب، انتظار دارم که بمباران کنم./دنیای اقتصاد

 

 آنها چاره‌ای ندارند؛ فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق عالی خواهیم رسید

ادعای ترامپ در گفتگو با سی‌ان‌بی‌سی گفت: فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق عالی خواهیم رسید. آنها چاره‌ای ندارند.

 

ما از آتش‌بس برای تجدید موجودی استفاده کردیم.

 

وزیر خارجه پاکستان در دیدار با کاردار ایالات متحده: از ایران و امریکا می خواهم تمدید آتش‌بس را مورد توجه قرار دهند و به گفتگو و دیپلماسی فرصت دهند 

وزارت خارجه پاکستان در اطلاعیه ای اعلام کرد که محمد اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان در دیدار با کاردار ایالات متحده از ایران و امریکا خواست تمدید آتش‌بس را مورد توجه قرار دهند و به گفتگو و دیپلماسی فرصت دهند.

 

به گزارش «انتخاب»؛ متن اطلاعیه وزارت خارجه پاکستان به شرح زیر است: 

 

ناتالی ای. بیکر، کاردار ایالات متحده، امروز با سناتور محمد اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، دیدار کرد. در این دیدار، تحولات اخیر منطقه‌ای مورد بحث قرار گرفت.

 

وزیر خارجه بر تأکید همیشگی پاکستان بر گفتگو و دیپلماسی به عنوان تنها ابزار عملی برای مقابله با چالش‌ها و دستیابی به صلح و ثبات پایدار منطقه‌ای تأکید کرد.

 

او بر نیاز به تعامل بین ایالات متحده و ایران تأکید کرد و از هر دو طرف خواست تمدید آتش‌بس را مورد توجه قرار دهند و به گفتگو و دیپلماسی فرصت دهند.

 

کاردار، قدردانی آمریکا را از نقش سازنده و مثبت پاکستان در ترویج صلح منطقه‌ای و تسهیل گفتگوها ابلاغ کرد.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×