» اخبار » اخبار ورزشی » وریا غفوری: دنبال بهانه نیستیم و هدفمان موفقیت استقلال است | نمی‌گذارند فردا در شهر قدس بازی کنیم
اخبار ورزشی

وریا غفوری: دنبال بهانه نیستیم و هدفمان موفقیت استقلال است | نمی‌گذارند فردا در شهر قدس بازی کنیم

۱۴۰۴/۱۱/۱۹ 00

مربی استقلال گفت که آنها دنبال بهانه نیستند ولی کیفیت زمین‌های استادیوم‌ها و جابجایی‌ها برای میزبانی از رقبا، روی عملکرد گلزنی تیم اثرگذار است.

به گزارش ورزش سه، “وریا غفوری” مربی تیم فوتبال استقلال، در نشست خبری پیش از دیدار مقابل شمس‌آذر، با اشاره به شرایط این مسابقه گفت: فردا یک بازی دیگر از رقابت‌های لیگ برتر را پیش رو داریم. بعد از دیدار قبلی، هفته خوبی را پشت سر گذاشتیم، ریکاوری مناسبی انجام شد و تیم از نظر بدنی و ذهنی در شرایط خوبی قرار دارد. با آمادگی کامل وارد این مسابقه می‌شویم و امیدواریم با تمام توان بازی کنیم و به نتیجه لازم برسیم.

 

غفوری با تمجید از حریف استقلال افزود: شمس‌آذر تیم منسجم و قابل احترامی است و ما هیچ توجهی به جایگاه آنها در جدول نداریم. فردا نیز ان‌شاءالله با تمام توان بازی را شروع می‌کنیم و امیدوارم به هدفمان برسیم.

 

وی درخصوص شکست برابر تیم‌های پایین جدولی مانند پیکان و از کورس جا ماندن استقلال گفت: ما در هر بازی با هدف پیروزی به زمین مسابقه می‌رویم. هرچند گاهی شرایط مسابقه طبق خواسته ما پیش نمی‌رود. با این حال وضعیت تیم ما نه ایده‌آل است و نه بد و با یکی دو نتیجه خوب می‌توان دوباره به بالای جدول برگشت و تمام تلاشمان را برای رسیدن به این مهم انجام خواهیم داد.

 

مربی استقلال درباره کیفیت لیگ برتر گفت: نه فقط ما بلکه سایر تیم‌ها از نظر تمرکزی دچار مشکل شده‌اند. لیگ ایران همیشه سخت بوده، تیم‌ها جنگنده و فیزیکی بازی می‌کنند و امسال هم چند تیم شانس قهرمانی دارند. این موضوع در پایین جدول هم دیده می‌شود و نشان می‌دهد رقابت‌ها چقدر فشرده است.

 

وریا درباره مشکل گلزنی استقلال گفت: قبل از پاسخ دادن به این سوال باید موضوع را باز کنیم. تیم ما واقعا شرایط خوبی از لحاظ زمین مسابقه ندارند. ما دو بازی را در شهید نصیری یزد انجام دادیم، شنیده‌ام که مسئولان ورزشگاه شهر قدس گفته‌اند اجازه نمی‌دهیم استقلال اینجا بازی کند. شرایط زمین‌های مسابقه، جابه‌جایی‌های زیاد و نداشتن زمین ایده‌آل، روی تمرکز و کیفیت بازیکنان تاثیر می‌گذارد. البته ما دنبال بهانه نیستیم و تلاش می‌کنیم خودمان را با شرایط وفق بدهیم تا این مشکل برطرف شود.

 

غفوری درباره وضعیت بازیکنان و استفاده از جوانان توضیح داد: بازیکنان جوان و بااستعدادی داریم که گاهی در تمرینات کنار ما هستند. اگر کادر فنی تشخیص بدهد، قطعاً از آن‌ها استفاده خواهد شد.

 

وی درخصوص بازیکنان مصدوم و محروم نیز گفت: برای بازی فردا همه بازیکنان در دسترس هستند و با تمام توان هستند برای یک بازی خوب و پرقدرت.

 

مربی استقلال درباره آمادگی تورانیان نیز گفت: سامان هم شرایط خوبی دارد و خوب تمرین می‌کند. اضافه شدنش باعث خوشحالی است و می‌تواند به تیم کمک کند.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×