» اخبار » اخبار بین الملل » نتانیاهو: در سوریه می‌مانیم و جنوب آن را خلع سلاح می‌کنیم
اخبار بین الملل

نتانیاهو: در سوریه می‌مانیم و جنوب آن را خلع سلاح می‌کنیم

۱۴۰۴/۰۹/۱۲ 10

با وجود تمام خوش‌خدمتی‌های الجولانی و التماس و اصرار وی برای برقراری روابط با رژیم صهیونیستی، نخست وزیر این رژیم، تأکید کرد که در پی خلع سلاح جنوب سوریه است.

به گزارش فارس، بنیامین نتانیاهو  با این ادعا که با «حسن نیت، می‌توان با سوریها به توافق رسید»، تأکید کرد که باید از دمشق تا ارتفاعات جبل الشیخ در جنوب این کشور، عاری از سلاح شود.

 

وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی مصمم به دفاع از شهرکهای مرزی خود به ویژه در مرزهای شمالی است، گفت: اصرار داریم از اقدامات خصمانه علیه خودمان، جلوگیری کنیم.

 

نخست وزیر اسرائیل که در سودای تجزیه سوریه است، ضمن اعلام حمایت ظاهری از دروزیهای در جنوب این کشور، خطاب به الجولانی گفت: انتظار ما از سوریه این است که یک منطقه حائل غیرنظامی ایجاد کند.

 

وی با تأکید بر اینکه نظامیان صهیونیست در سوریه باقی خواهند ماند، خاطر نشان کرد: ما مصمم هستیم که اسرائیل از هرگونه حمله زمینی از مناطق مرزی ایمن بماند.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×