» اخبار » اخبار اجتماعی » مدارس کدام شهرها، فردا (سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴) مجازی شد؟ | فیرحضوری شدن مدارس ابتدایی تهران
اخبار اجتماعی

مدارس کدام شهرها، فردا (سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴) مجازی شد؟ | فیرحضوری شدن مدارس ابتدایی تهران

۱۴۰۴/۱۰/۰۲ 00

معاون امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: سه شنبه 2 دی کلاس‌های مدارس ابتدایی مجازی ومهدکودک‌های استان تهران بجز رباط کریم و فیروزکوه تعطیل است،طرح زوج و فرد ازدرب منزل اجرا می‌شود.

به گزارش مهر، سیدکمال الدین میرجعفریان شامگاه دوشنبه، در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، از تعطیلی مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها و برگزاری مجازی کلاس‌های مدارس ابتدایی استان تهران به جز شهرستان‌های رباط کریم و فیروزکوه برای فردا سه‌شنبه 2 دی ماه خبر داد.

 

میرجعفریان در ادامه اظهار کرد: طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران از ساعت 6:30 صبح تا 20:30 دقیقه تا 48 ساعت آینده اجرا خواهد شد و هیچ استثنایی در این طرح وجود ندارد. همچنین فعالیت اصناف از ساعت 9:30 تا 20:30 به جز اصناف خدماتی ادامه خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: ممنوعیت فعالیت‌های ورزشی مدارس در فضای باز اعمال می‌شود و مادران دارای فرزند پیش‌دبستانی و مهدکودک با نظر مدیران می‌توانند از دورکاری استفاده کنند.

 

معاون امور عمرانی استاندار تهران درباره محدودیت ترافیکی گفت: تردد کامیون‌ها در سطح شهر ممنوع است مگر برای حمل مواد فاسدشدنی و سوخت، و پلیس راهور از تردد خودروهای دودزا و آلاینده جلوگیری خواهد کرد. همچنین جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در پایانه‌ها و توقفگاه‌ها ضروری است.

 

وی افزود: اطلاع‌رسانی گسترده درباره توصیه‌های بهداشتی، کاهش سفرهای غیرضروری، استفاده کمتر از خودروهای شخصی و جلوگیری از سوزاندن پسماند و شاخ‌وبرگ درختان در تمام مناطق استان انجام خواهد شد، دانشگاه‌های علوم پزشکی اقدامات لازم برای خودمراقبتی و رعایت نکات بهداشتی را دنبال می‌کنند و فعالیت‌های عمرانی شامل تخریب و آواربرداری ممنوع است.

 

میرجعفریان همچنین یادآور شد: صدور مجوزهای روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران متوقف و فعالیت معادن شن و ماسه و شرکت‌های سیمان تهران و شمال، به جز کوره‌های فاقد آلایندگی، تعطیل خواهد بود.

 

آذربایجان‌غربی

مراکز آموزشی و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان شامل پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم در 2 نوبت صبح و بعدازظهر روز سه‌شنبه دوم دی ماه 1404 با هدف پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال آن تعطیل است.

 

چهارمحال و بختیاری

اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: فعالیت آموزشی تمامی مدارس و کودکستان‌های استان، به‌جز شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد، روز سه‌شنبه با یک ساعت تأخیر است.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×