» اخبار » اخبار ورزشی » مجری صداوسیما، دبیر کمیته رسانه باشگاه پرسپولیس شد
اخبار ورزشی

مجری صداوسیما، دبیر کمیته رسانه باشگاه پرسپولیس شد

۱۴۰۴/۰۸/۳۰ 00

با حکم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، شاهین جمشیدی به‌عنوان دبیر کمیته رسانه و مشاور عالی مدیرعامل در امور ارتباطات و بازاریابی شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، طی حکمی از سوی پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، شاهین جمشیدی به‌عنوان دبیر کمیته رسانه و مشاور عالی مدیرعامل در امور ارتباطات و بازاریابی انتخاب و معرفی شد.

 

شاهین جمشیدی فعال رسانه‌ای با سابقه بیش از دو دهه برنامه‌سازی و اجرا برنامه‌های زنده تلویزیونی در کنار فعالیت روزنامه‌نگاری در مطبوعات ایران است که تحصیلات عالیه در حوزه مدیریت بازرگانی نیز دارد و سال‌ها به‌عنوان مشاور بازرگانی و رسانه‌ای در مجموعه های بزرگ کشور فعالیت داشته است.

 

سخنگوی جدید پرسپولیس منصوب شد

طی حکمی از سوی پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، علی بازگشا به‌عنوان سخنگو و سرپرست روابط عمومی باشگاه پرسپولیس انتخاب و معرفی شد.

 

بازگشا از فعالان باسابقه حوزه رسانه و روابط عمومی است و در سال‌های گذشته در بخش‌های مختلف رسانه‌ای فعالیت داشته است.

 

انتصابات جدید پرسپولیس،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×